Товар за меѓународен превоз од Македонија до Турција

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 5 дена


Се товари од

Македонија / Skopje
1000 Skopje

Датум на товарење: Подготвен


Се растовара во

Турција
16 Bursa


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 12.08.2022

Вкупно растојание: 956 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 3706552 со датум на товарење 06.08.2022 од Macedonia-1000-Skopje Skopje до Turkey-16-Bursa

Контакти

Macedonia
Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play