WINN INTERNATIONAL LOJISTIK TAŞ. VE TIC. LTD. ŞTI

 

Регистриран: 26.10.2016 11:02
Кориснички број: 1533470

Турција
Град:


Лице за контакт: HAKAN GÜNERİ

Функција: Genel Müdür

Јазици за контакт

English

Türkçe


Извршувани услуги

Превоз со кипер
Превоз со ладилник камион
Бродски транспорт на контејнери
Транспорт на земјоделски производи
Групен превоз
Превоз на цели товари
Превоз со воз-контејнер
Превоз на опасни материи (ADR)
Транспорт со камион платформа
Магацински услуги
Камиони за меѓународен транспорт
Превоз на текстил
СкладирањеДостапно на Google Play