Товар за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 2 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција / Usak
64600 Eşme

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција / Eskisehir
26700 Çifteler


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 20 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 17.05.2022

Вкупно растојание: 276 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 3570751 со датум на товарење 17.05.2022 од Turkey-64600-Usak Eşme до Turkey-26700-Eskisehir Çifteler

Контакти

Turkey

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play