Товар за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 ден

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција / Samsun
55400 Bafra

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
06 Ankara


Детаљи за камионот

Вид: Целосен 8 м.

Вид на камиони: Киперка

Тонажа: 20 ton

Тип: Овошје и зеленчук

Должина: 9

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 23.02.2021

Вкупно растојание: 426 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2807820 со датум на товарење 23.02.2021 од Turkey-55400-Samsun Bafra до Turkey-06-Ankara

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play