Товар за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 13 дена

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција / Sakarya
54030 Adapazarı

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
67 Zonguldak


Детаљи за камионот

Вид: Целосен

Вид на камиони: Камион кипер

Тонажа: 24 ton

Тип: Рефус

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 04.05.2021

Вкупно растојание: 178 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2915448 со датум на товарење 04.05.2021 од Turkey-54030-Sakarya Adapazarı до Turkey-67-Zonguldak

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play