Товар за меѓународен превоз од Турција до Македонија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 4 дена


Се товари од

Турција
54 Sakarya

Датум на товарење: Подготвен


Се растовара во

Македонија / Tetovo
1200 Lavtse


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 14.04.2021

Вкупно растојание: 1,016 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2877213 со датум на товарење 08.04.2021 од Turkey-54-Sakarya до Macedonia-1200-Tetovo Lavtse

Контакти

Macedonia
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play