Товар за меѓународен превоз од Турција до Албанија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 2 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
42 Konya

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Албанија / Fier
9001 Lushnjë Qender


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 20.05.2022

Вкупно растојание: 1,716 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 3574529 со датум на товарење 18.05.2022 од Turkey-42-Konya до Albania-9001-Fier Lushnjë Qender

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play