Товар за меѓународен превоз од Турција до Бугарија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 7 дена

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
41 Kocaeli

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Бугарија / Varna
9000 Varna


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 22 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 09.04.2021

Вкупно растојание: 553 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2876966 со датум на товарење 08.04.2021 од Turkey-41-Kocaeli до Bulgaria-9000-Varna Varna

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play