Камион за меѓународен превоз од Турција до Бугарија

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 4 дена


Се товари од

Турција
38 Kayseri

Датум на товарење: Подготвен


Се растовара во

Бугарија
Bulgaria


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 15 ton

Должина: 13.6

Волумен: 45 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 14.04.2021

Прашање

Прашање за понуда № 2877261 со датум на товарење 08.04.2021 од Turkey-38-Kayseri до Bulgaria--Bulgaria

Контакти

Turkey

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play