Товар за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 13 дена

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција / Istanbul
34570 Silivri

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
58 Sivas


Детаљи за камионот

Вид: 4 палете

Вид на камиони: Кој било

Тонажа: 4 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 2

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 04.05.2021

Вкупно растојание: 966 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2915422 со датум на товарење 04.05.2021 од Turkey-34570-Istanbul Silivri до Turkey-58-Sivas

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play