Товар за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 5 дена

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
14 Bolu

Датум на товарење: Подготвен


Се растовара во

Турција / Istanbul
34515 Esenyurt


Детаљи за камионот

Вид: 3 м. Збирен

Вид на камиони: Kamion do 7.5t

Тонажа: 2 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 3

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 15.04.2021

Вкупно растојание: 292 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2877268 со датум на товарење 08.04.2021 од Turkey-14-Bolu до Turkey-34515-Istanbul Esenyurt

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play