Товар за меѓународен превоз од Турција до Србија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 2 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција / Bilecik
11000 Bilecik

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија / Kragujevac
34000 Pivara


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 19.02.2024

Вкупно растојание: 1,161 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 4439276 со датум на товарење 14.02.2024 од Turkey-11000-Bilecik Bilecik до Serbia-34000-Kragujevac Pivara

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play