Товар за внатрешен транспорт во Србија

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 2 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија / Belgrade
11000 Savski Venac

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија / Niš
18300 Pirot


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Kamion do 7.5t

Тонажа: 2 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 2

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 19.05.2022

Вкупно растојание: 308 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 3574623 со датум на товарење 18.05.2022 од Serbia-11000-Belgrade Savski Venac до Serbia-18300-Niš Pirot

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play