SPIN TRANSPORT

Транспортна фирма / Превозник

 

Регистриран: 22.12.2019 19:12
Кориснички број: 626412

Хрватска
Град: Nova Gradiska


Лице за контакт: TOMISLAV KULUNDZIC

Функција: Agent

Дополнителни информации

Држави во коишто фирмата работи

Austria

Germany

Croatia

Turkey

Информации за возниот парк


Извршувани услуги

Групен превоз
Превоз на цели товари
Превоз на опасни материи (ADR)
Камиони за меѓународен транспортДостапно на Google Play