Товар за меѓународен превоз од Македонија до Турција

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 10 дена


Се товари од

Македонија / Skopje
1000 Skopje

Датум на товарење: Подготвен


Се растовара во

Турција / Tekirdag
59000 Tekirdağ


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 16.08.2022

Вкупно растојание: 668 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 3706477 со датум на товарење 11.08.2022 од Macedonia-1000-Skopje Skopje до Turkey-59000-Tekirdag Tekirdağ

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play