Товар за меѓународен превоз од Македонија до Турција

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 7 дена

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Македонија / Skopje
1000 Skopje

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција / Tekirdag
59000 Tekirdağ


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 10.04.2021

Вкупно растојание: 668 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2877174 со датум на товарење 08.04.2021 од Macedonia-1000-Skopje Skopje до Turkey-59000-Tekirdag Tekirdağ

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗ



Достапно на Google Play