Товар за меѓународен превоз од Македонија до Полска

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 2 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Македонија / Skopje
1000 Skopje

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Полска / Poznan
60-001 Poznań


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 25.05.2022

Вкупно растојание: 1,707 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 3574160 со датум на товарење 25.05.2022 од Macedonia-1000-Skopje Skopje до Poland-60-001-Poznan Poznań

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play