Товар за меѓународен превоз од Германија до Турција

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 10 дена

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Германија / Koeln
50667 Köln

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција / Istanbul
34285 Boğazköy


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 23 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 12.08.2022

Вкупно растојание: 2,434 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 3706458 со датум на товарење 10.08.2022 од Germany-50667-Koeln Köln до Turkey-34285-Istanbul Boğazköy

Контакти

Turkey

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play