BG MAX TRANS ЕООD

Транспортна фирма / Превозник

 

Регистриран: 28.03.2017 17:56
Кориснички број: 565978

Бугарија
Град: София


Лице за контакт: ZORNICA SICHANOVA

Функција: Agent

Дополнителни информации

Информации за возниот парк

Полуприколка: 10
Полуприколка: 15
Ладилник: 5

Извршувани услуги

Превоз со ладилник камион
Групен превоз
Превоз на цели товари
Шпедиција
Камиони за меѓународен транспортДостапно на Google Play