A NAAR B TRANSPORT

Транспортна фирма / Превозник

A NAAR B TRANSPORT

Регистриран: 02.03.2017 10:09
Кориснички број: 209695

Холандија
Град: Utrecht


Лице за контакт: M KARABULUT

Функција: Agent

Дополнителни информации

Информации за возниот парк

Ладилник: 2
Комбе: 2
Полуприколка со подвижен под: 6

Извршувани услуги

Превоз со ладилник камион
Превоз на цели товари
Курирски услуги
Превоз на нецелосни товариДостапно на Google Play