Камион за меѓународен превоз од Украина до Турција

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 6 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Украина
01 Kyiv

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
34 İstanbul


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Должина: 13.6

Волумен: 86 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 10.08.2019

Прашање

Прашање за понуда № 1900080 со датум на товарење 12.07.2019 од Ukraine-01-Kyiv до Turkey-34-İstanbul

Контакти

Ukraine

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play