Камион за меѓународен превоз од Украина до Ирак

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 7 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Украина
01 Kyiv

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Ирак
Zakho


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Ладилник

Тонажа: 22 ton

Должина: 13.6

Волумен: 86 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 03.09.2017

Прашање

Прашање за понуда № 541549 со датум на товарење 29.08.2017 од Ukraine-01-Kyiv до Iraq--Zakho

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play