Товар за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 2 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
81 Düzce

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
02 Adıyaman


Детаљи за камионот

Вид: Целосен 7 м.

Вид на камиони: Truck over 7.5t

Тонажа: 15 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 8

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 18.05.2022

Вкупно растојание: 1,041 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 3574336 со датум на товарење 18.05.2022 од Turkey-81-Düzce до Turkey-02-Adıyaman

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play