Товар за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 ден

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
77 Yalova

Датум на товарење: Подготвен


Се растовара во

Турција
38 Kayseri


Детаљи за камионот

Вид: Целосен

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 5 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен: 24 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 19.04.2021

Вкупно растојание: 741 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2872113 со датум на товарење 12.04.2021 од Turkey-77-Yalova до Turkey-38-Kayseri

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play