Товар за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција / Tekirdag
59850 Çorlu

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција / Izmir
35890 Kiraz


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: 13,60 Platforma

Тонажа: 20 ton

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 15.04.2019

Вкупно растојание: 480 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1719265 со датум на товарење 15.04.2019 од Turkey-59850-Tekirdag Çorlu до Turkey-35890-Izmir Kiraz

Контакти

Turkey

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play