Товар за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција / Tekirdag
59850 Çorlu

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција / Mugla
48300 Fethiye


Детаљи за камионот

Вид: Целосен

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 15 ton

Тип: Cпакувани стоки

Должина: 13.6

Волумен: 24 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 19.05.2022

Вкупно растојание: 750 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 3548485 со датум на товарење 16.05.2022 од Turkey-59850-Tekirdag Çorlu до Turkey-48300-Mugla Fethiye

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play