Товар за меѓународен превоз од Турција до Бугарија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција / Tekirdag
59400 Hayrabolu

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Бугарија / Shumen
9700 Shumen


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 5 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 21.09.2018

Вкупно растојание: 333 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1306321 со датум на товарење 15.09.2018 од Turkey-59400-Tekirdag Hayrabolu до Bulgaria-9700-Shumen Shumen

Контакти

Turkey

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play