Товар за меѓународен превоз од Турција до Чешка

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 7 дена


Се товари од

Турција / Tekirdag
59000 Tekirdağ

Датум на товарење: Подготвен


Се растовара во

Чешка / Ceske Budejovice
390 01 Tábor


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 22 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 16.04.2021

Вкупно растојание: 1,711 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2877219 со датум на товарење 09.04.2021 од Turkey-59000-Tekirdag Tekirdağ до Czech Republic-390 01-Ceske Budejovice Tábor

Контакти

Turkey

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play