Товар за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 ден

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција / Samsun
55700 Havza

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
07 Antalya


Детаљи за камионот

Вид: Целосен

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 23.02.2021

Вкупно растојание: 820 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2807884 со датум на товарење 23.02.2021 од Turkey-55700-Samsun Havza до Turkey-07-Antalya

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play