Товар за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 5 дена

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција / Samsun
55400 Bafra

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција / Bolu
14780 Göynük


Детаљи за камионот

Вид: Целосен

Вид на камиони: Фургон

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 23.02.2021

Вкупно растојание: 581 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2807818 со датум на товарење 23.02.2021 од Turkey-55400-Samsun Bafra до Turkey-14780-Bolu Göynük

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play