Камион за меѓународен превоз од Турција до Босна и Херцеговина

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 5 дена


Се товари од

Турција
55 Samsun

Датум на товарење: Подготвен


Се растовара во

Босна и Херцеговина
71 Sarajevo


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 02.03.2021

Прашање

Прашање за понуда № 2807899 со датум на товарење 24.02.2021 од Turkey-55-Samsun до Bosnia and Herzegovina-71-Sarajevo

Контакти

Turkey

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play