Товар за меѓународен превоз од Турција до Унгарија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 13 дена

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
54 Sakarya

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Унгарија / Szeged
6700 Szeged


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 22 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 10.05.2021

Вкупно растојание: 1,319 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2915406 со датум на товарење 07.05.2021 од Turkey-54-Sakarya до Hungary-6700-Szeged Szeged

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play