Товар за меѓународен превоз од Турција до Унгарија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 5 дена

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
54 Sakarya

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Унгарија / Budapest
1011 Budapest


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 22 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 26.02.2021

Вкупно растојание: 1,480 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2807842 со датум на товарење 23.02.2021 од Turkey-54-Sakarya до Hungary-1011-Budapest Budapest

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play