Камион за меѓународен превоз од Турција до Азербејџан

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 2 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
54 Sakarya

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Азербејџан
10 Baku


Детаљи за камионот

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа:

Должина:

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 13.09.2019

Прашање

Прашање за понуда № 2017365 со датум на товарење 12.09.2019 од Turkey-54-Sakarya до Azerbaijan-10-Baku

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play