Товар за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 5 дена

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција / Mus
49000 Muş

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција / Yozgat
66500 Çekerek


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: 13,60 Platforma

Тонажа: 20 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 23.02.2021

Вкупно растојание: 716 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2807825 со датум на товарење 23.02.2021 од Turkey-49000-Mus Muş до Turkey-66500-Yozgat Çekerek

Контакти

Turkey

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play