Товар за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 7 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција / Mugla
48800 Köyceğiz

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција / Istanbul
34450 Sarıyer


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Кој било

Тонажа: 2 ton

Тип: Земјоделски производи

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 07.05.2019

Вкупно растојание: 754 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1733036 со датум на товарење 04.05.2019 од Turkey-48800-Mugla Köyceğiz до Turkey-34450-Istanbul Sarıyer

Контакти

Turkey

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play