Товар за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција / Mugla
48000 Muğla

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција / Izmir
35800 Aliağa


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка 13.60

Тонажа: 20 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 14.09.2018

Прашање

Прашање за понуда № 1306200 со датум на товарење 14.09.2018 од Turkey-48000-Mugla Muğla до Turkey-35800-Izmir Aliağa

Контакти

Turkey

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play