Товар за меѓународен превоз од Турција до Македонија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 2 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција / Manisa
45000 Manisa

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Македонија / Ohrid
6254 Oslomej


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Мега

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 21.05.2022

Вкупно растојание: 1,069 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 3574443 со датум на товарење 19.05.2022 од Turkey-45000-Manisa Manisa до Macedonia-6254-Ohrid Oslomej

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play