Товар за меѓународен превоз од Турција до Хрватска

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 2 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција / Manisa
45000 Manisa

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Хрватска / Zagreb
10000 Sljeme


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 7 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 21.06.2019

Вкупно растојание: 1,637 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1837914 со датум на товарење 18.06.2019 од Turkey-45000-Manisa Manisa до Croatia-10000-Zagreb Sljeme

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play