Камион за меѓународен превоз од Турција до Босна и Херцеговина

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
45 Manisa

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Босна и Херцеговина
71 Sarajevo


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 22.07.2019

Прашање

Прашање за понуда № 1901145 со датум на товарење 17.07.2019 од Turkey-45-Manisa до Bosnia and Herzegovina-71-Sarajevo

Контакти

Bosnia and Herzegovina

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play