Товар за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 10 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
43 Kütahya

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција / Istanbul
34050 Eyüp


Детаљи за камионот

Вид: Целосен

Вид на камиони: 13,60 Platforma

Тонажа: 26 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 16.03.2019

Дополнителни информации

Eyüp/İSTANBUL 0,260 ₺


Вкупно растојание: 336 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1645352 со датум на товарење 15.03.2019 од Turkey-43-Kütahya до Turkey-34050-Istanbul Eyüp

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play