Товар за меѓународен превоз од Турција до Србија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 8 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
43 Kütahya

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија / Pristina
10000 Priština


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 17 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 25.07.2019

Вкупно растојание: 1,238 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1916122 со датум на товарење 22.07.2019 од Turkey-43-Kütahya до Serbia-10000-Pristina Priština

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play