Товар за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 2 years

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција / Konya
42310 Ereğli

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција / Antakya
31200 Cumhuriyet


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 20 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 30.08.2017

Вкупно растојание: 314 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 543228 со датум на товарење 30.08.2017 од Turkey-42310-Konya Ereğli до Turkey-31200-Antakya Cumhuriyet

Контакти

Turkey

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play