Камион за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 2 дена

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
42 Konya

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
46 K.Maraş


Детаљи за камионот

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа:

Должина:

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 17.07.2019

Прашање

Прашање за понуда № 1898223 со датум на товарење 16.07.2019 од Turkey-42-Konya до Turkey-46-K.Maraş

Контакти

Turkey

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play