Камион за меѓународен превоз од Турција до Романија

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 6 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
42 Konya

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Романија
01 Bucharest


Детаљи за камионот

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа:

Должина:

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 06.01.2022

Прашање

Прашање за понуда № 3395898 со датум на товарење 05.01.2022 од Turkey-42-Konya до Romania-01-Bucharest

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play