Товар за меѓународен превоз од Турција до Хрватска

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 3 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
42 Konya

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Хрватска / Zagreb
10000 Sljeme


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Мега

Тонажа: 20 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 01.03.2019

Вкупно растојание: 2,028 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1604586 со датум на товарење 27.02.2019 од Turkey-42-Konya до Croatia-10000-Zagreb Sljeme

Контакти

Bulgaria

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play