Товар за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 2 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција / Izmit
41400 Gebze

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција / Manisa
45600 Alaşehir


Детаљи за камионот

Вид: 3 палете

Вид на камиони: Кој било

Тонажа: 4 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 2

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 18.05.2022

Вкупно растојание: 456 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 3573512 со датум на товарење 18.05.2022 од Turkey-41400-Izmit Gebze до Turkey-45600-Manisa Alaşehir

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play