Товар за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 2 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција / Izmit
41400 Gebze

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
39 Kırklareli


Детаљи за камионот

Вид: Целосен 7.5 м.

Вид на камиони: Комбе

Тонажа: 3 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 7

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 17.05.2022

Вкупно растојание: 253 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 3570812 со датум на товарење 17.05.2022 од Turkey-41400-Izmit Gebze до Turkey-39-Kırklareli

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play