Товар за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 11 дена

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција / Izmit
41400 Gebze

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција / Istanbul
34325 Firuzköy


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Фургон

Тонажа: 20 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 23.06.2022

Вкупно растојание: 76 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 3634507 со датум на товарење 23.06.2022 од Turkey-41400-Izmit Gebze до Turkey-34325-Istanbul Firuzköy

Контакти

Turkey

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play