Товар за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 4 дена

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција / Izmit
41400 Gebze

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
17 Çanakkale


Детаљи за камионот

Вид: 25 м3 Збирен

Вид на камиони: Stackable

Тонажа: 3 ton

Тип: Stackable

Должина: 6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 14.04.2021

Вкупно растојание: 382 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2876207 со датум на товарење 09.04.2021 од Turkey-41400-Izmit Gebze до Turkey-17-Çanakkale

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play